Rólunk

Szia!

A bibliaijatekok.hu oldalt azért hoztuk létre, mert ebben az egyre erkölcstelenebb világban szükségét éreztük annak, hogy legyen egy olyan online felület, ahol a keresztény szülők, nagyszülők, bibliaoktatók értékes tartalmat találnak önmaguk, gyermekeik és tanítványaik számára.

Miértünk és ahogy ezt meg szeretnénk valósitani

Szolgálni szeretnénk mindenkit, aki őszintén érdeklődik a Biblia játékos, barátságos megismerése iránt.

Összegyűjtjük nektek a Magyarországon és külföldön fellelhető keresztény gyermekeknek szóló online és offline játékokat, irodalmakat, meséket, zenéket stb., valamint a hit- és erkölcstan órák támogatásaként játékos és kreatív oktatási segédanyagokat készítünk.

Évek tapasztalata mögöttünk

Csapatunk gyakorló apukákból, anyukákból és tapasztalt hitoktatókból áll.

Amit szeretnénk elérni

Célunk, hogy megkönnyítsük a bibliaoktatást otthon, illetve az iskolákban.

Aktivitás

A weboldalt folyamatosan frissítjük új tartalommal, így érdemes követni minket, s nagyon szívesen fogadjuk az aktív részvételt is javaslatok, új ötletek és építő kritikák formájában.

Erősségünk

Élvezzük amit és ahogyan csinálunk és látjuk, hogy van eredménye a munkánknak, mert figyelünk a beérkező észrevételekre és tapasztalatokra.

Történetünk

Nem kötelező rész, de jól mutatna egy rövid leirás arról, miért és hogyan valósult meg az oldal. Mik voltak az első gondolatok? Mi késztetett arra, hogy ez több legyen, mint egy sima ötlet…

 

Fontos, hogy értéket adjunk

Három darab őszinte véleményt kell ide összegyűjteni arról, hogy kinek és miért tetszik az oldal. Miért ajánlaná és mi volt a legjobb dolog amit itt kapott. Ezeket előre is el lehet késziteni.