Ismerd meg a Biblia játékos oldalát!

A Bibliai Játékoknál úgy gondoljuk, hogy a Bibilia megismerésének legjobb módja a játszva tanulás. Ezen a gondolatszálon elindulva épitettük fel játékaink és internetes tartalmunk tárházát.

Gyermek lélek

Itt arról kell irni röviden, hogy a mai világban kiemelten fontosnak tartod, hogy a gyerekek megismerjék és meg is értsék a Biblia tanitásait, amivel egy rendkivül értékes és helyes világképet kapnak.

(Alulra egy olyan képet tennék, ami mosolygó gyerekek vannak.)

 

Felkészült tanitó

Itt arról kell irni röviden, hogy az oldal számos olyan eszközt és lehetőséget tartalmaz, melyekkel a szülők és a Bibliát oktatók mosolyt tudnak csalni a gyerekek arcára. Mindamellett pedig élménnyé tudják tenni nem csak a gyermekek, hanem saját maguk számára is a közösen töltött időt.

(Alulra egy olyan képet tennék, amin egy magabiztos oktató látható.)

 

Nem csak játék

Itt arról kell irni röviden, hogy a megtalálható játékok nem csak pusztán játékok, hanem olyan eszközök, amik a gyerek mentális egészségének és fejlődésének célja érdekében számos, az oktatásban jelenleg is fellelhető eszközt használ. Ilyen például a kézügyesség, memória fejlesztés, kreativitás, számolás stb.

(Alulra egy olyan képet tennék be, amin a gyerekek éppen ügyködnek valamin.)

 

5 ok, amiért…

Nem biztos, hogy 5 ok lesz, de ide érdemes lenne összeszedni azokat az érveket, amik megerősítik a böngészőket, hogy miért kell foglalkozniuk ezzel a dologgal és persze azt, hogy miért ez az oldal a legalkalmasabb erre a dologra.

– Ilyen a gyerek lelki és erkölcsi fejlődése, amiben nagy segítséget nyújt az oldal izgalmas és érdekes megközelítésben.

– A kreativitás, kézügyesség, problémamegoldó képesség stb. fejlesztése.

– Ez a téma erősiti a szülő és a gyerek közötti kommunikációt, mivel a gyerek tanul és amikor tanul, akkor kérdez.

– Az oldal tartalmának készítői a témában jártas és tanult, tapasztalt emberek, akik közös célként tűzték ki, a gyerekek játékos tanitásást a Bibliára építve.

– Csoportos és családi, zenés és beszédes, ügyességi és mókás szórakozási lehetőségek tárháza ez az oldal, amit nem szabad kihagyni.

 

 

Mi található oldalunkon?

Oktatási segédanyagok

A Bibliai Játékok oktatási segédanyagai tanitóknak és szülőknek nyújt ötleteket a biblia játékos tanitattására.

Média alapú szórakoztatás

Oldalunk játékokon kivül számos mese film, zene és játék gyűjteményt tartalmaz.

Letölthető és rendelhető játékok

Játékaink és oktatóanyagaink egy része letölthető illetve megvásárolható.

Ide egy bibliai idézetet tennék, ami az oktatással vagy tanulással kapcsolatos.

Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Curabitur arcu erat, accumsan id imperdiet et, porttitor at sem. Mauris blandit aliquet elit, eget tincidunt pulvinar a. Cras ultricies ligula sed magna

Ingyenes tartalmak

Letölthető tartalmak

Letölthető termékek

Letölthető termékek

Megvásárolható termékek

Megvásárolható termékek

Gyűjtemények

Letölthető tartalmak

Blog

Letölthető tartalmak

Tetszenek a játékok?

Van saját ötleted?

Bibliai Játékainkkal célunk

Porttitor accumsan

Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Curabitur aliquet quam id

Nulla porttitor

Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Curabitur aliquet quam

Lorem ipsum dolor

Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Nulla porttitor accumsan tincidunt. Curabitur aliquet quam id

Get In Touch or Visit The Farm Anytime 

Donec rutrum congue leo eget malesuada. Donec sollicitudin molestie malesuada. Curabitur aliquet quam id dui posuere blandit. Quisque velit nisi, pre

(235) 236-3262
hello@divifarming.com